Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger

2012-02-24, 15:17
Válasz
Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger mosogatók ÁDH lapokból
mosogatók ÁDH lapokból

Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger mosdók ÁDH lapokból
mosdók ÁDH lapokból

Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger Modul mosogató 120 cm
Modul mosogató 120 cm

Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger Modul mosogató
Modul mosogató

Tristone az új ÁDH (akril) lap sláger

Budapest, 2011. november. 16. – Tornoczky Gábor akril szakértő és akril lap forgalmazó a www.akrilfeluletek.com weboldal tulajdonosa bemutatja a Tristone nevű új akril lap márkát.
A hazai piacon eddig ismert és keresett akril lap márkák, mint pl. Corian®, Samsung Staron, Hanex, stb. egy markáns, új taggal bővültek mely Tristone névre hallgat. Az amerikai piacon már jó ideje népszerű ÁDH lapot Livingstone néven forgalmazzák a tengerentúlon.


A több hónapos tesztelés az európai piacokon meglepő eredménnyel járt: a Tristone az eddig ismeretlen márkanév ellenére berobbant az akril lapok kereskedelmébe. Mi okozza ezt a hatékony értékesítést?
A válasz a lehető legkézenfekvőbb: a kedvező ár, mellyel a Tristone ÁDH lap maga mögé utasítja a már bevezetett, ismert akril lap márkákat. Ugyanakkor, nem elhanyagolható a gyorsan elérhető raktárkészlet sem.

Ez jól hangzik, de ismerjük gondolataink kisördögét: ha valami olcsó, akkor biztosan a minőség sántít. Ez esetben nem a gyenge minőség magyarázza az olcsóbb árat. A Tristone® lapok Koreában készülnek. A gyártást a hasonló termékek előállításának alapos tanulmányozása előzte meg. A leszűrt tapasztalatok alapján mindössze három szignifikáns tényező indukálja a termék kedvező árfekvését:
- a legújabb, technikailag legfejlettebb gyárban készül, ezáltal az előállítási költségek kedvezőbbek, mit más akril lap gyártó esetleg kevésbé korszerű üzemében
- csak a valóban keresett, eladható színeket gyártják, így a termelékenységet és a kihasználtságot nem csökkenti kevésbé rentábilis termék
- egyedi üzleti modellben gondolkoznak, ahol a lapokat nem terheli a hatalmasra duzzasztott vállalati struktúra költsége


Válasszuk, mert hasonló, vagy válasszuk, mert eltérő?
Még egy Nobel-díj nyertes kémikus sem tudna minőségi különbséget tenni a Tristone® és egyéb márkájú akril lapok között.
Az emberek szeretik a szinte láthatatlan, áthatolhatatlan illesztéseket. Szeretik a sima, beépített akril mosogatókat, melyek könnyen tisztíthatók. Szeretik, hogy az akril felület nem porózus. Így baktériumok és szagok nem tudnak rajta áthatolni. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, ha egy felület tiszta, a Tristone® akril felület igazán tiszta.
Az ismert akril lapok által kínált tulajdonságok, - kémiai összetételénél fogva - a Tristone® lapokra ugyanúgy vonatkoznak. Így az is kézenfekvő, hogy a Tristone® ellenáll a beszivárgásoknak és a foltoknak. Egyik legfontosabb jellemzője, hogy a felület bármikor, többször is felújítható.
Nem csoda, hogy a Tristone® minden négyzetcentimétere mögött 10 év átruházható garancia áll.


Melyek a felhasználás célterületei?
Anyagtulajdonságainál fogva a Tristone® ÁDH lap mind beltéri, mind kültéri alkalmazásra megfelel. Nem porózus anyagszerkezete miatti higiéniai minősítése kórházak, rendelők, egészségügyi és sport intézmények hosszú élettartamú berendezésére teszi alkalmassá. Közösségi mosdók, fogadó- és éttermi pultok, asztalok már bevált anyaga. Újabban üzletberendezések és lakóautók, hajók berendezései is készülnek ezekből az akril lapokból. A nyilvános célú felhasználás körét a Greenguard és egyéb minőségi hitelesítések tovább bővítik.

Magán embereknek mit jelenthet a Tristone®?
A Tristone®? Életstílust.
Egyedi felhasználásban leginkább konyhai munkapult ás fürdőszobapult, illetve mosogató, mosdó, vagy falburkolat kialakítása az általános. Aki konyhájában hosszú távon minőségre vágyik, annak a ma még kevésbé ismert Tristone® a már közismert Corian® minőségi jellemzőit nyújtja jóval alacsonyabb áron.
És itt van még a design! Az anyag hőre formálható, látható illesztések nélkül csatlakoztatható, miáltal a tervezői fantázia 3 dimenzióban gondolkozhat. Az ötleteknek a megvalósíthatóság már nem szabhat határt.
A Tristone® más akril lapokhoz hasonlóan egyre nagyobb területeket hódít el a többi beltéri, vagy akár kültéri építészeti anyag alkalmazása elől.


Fentiekben sok mindenről szó esett. A lényeg mégis, a Tristone® ÁDH lap összes többi akril lappal szembeni előnye, a
kedvező ár és a raktárkészlet

„Jelen gazdasági környezetben, ez Európában és Amerikában egyaránt fontos szempont. Nálunk hogy ne lenne az?”

Figyelem: Ezen fórumon az oldalak látogatóinak nézetei szerepelnek és a TIMBERPOLIS portál üzemeltetője nem vesz át semmilyen felelősséget az itt szereplő nézetekért, és ezekkel nem ért egyet.